Försäljning 2:a, Kallithea, Halkidiki, Grekland, Kallithea

Försäljning - Cod. 28525

  • Typ: 2:a
  • Område: 59 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 1-2

Lägenhet No5, Kallithea
Plats: Lägenheten ligger i centrum av Kallithea, den mest populära byn Kassandra halvön i Halkidiki, inom 200 meter från den centrala stranden. Kallithea är en modern kommersiell och kosmopolitiska semesterorten, känd för sina historiska och arkeologiska arv, vackra stränder och intensivt nattliv. Byn har all nödvändig infrastruktur (butiker, restauranger, kaféer, barer) som krävs för njutbara och underhållande semester och en bekväm vistelse under hela året. Avståndet från staden Thessaloniki och dess flygplats är ca 85 km.
Inredning: Den moderna lägenhet (59 m2) expanderar över två nivåer, den första våningen och vinden. Den första våningen består av ett sovrum, ett badrum med dusch / toalett och ett vardagsrum med matplats och ett fullt fungerande kök. Vinden består av ett sovrum och ett badrum med dusch / toalett. Lägenheten har utmärkt termisk och ljudisolering. De byggmaterial av hög kvalitet som används i lägenheten (trä, glas och aluminium) är fuktbeständiga och hållbara över tid, som överensstämmer med de europeiska kvalitetsstandarder. Golvet är belagd med stora marmorplattor. Badrummet, som är belagd med keramiska plattor, har en rymlig duschkabin och en fuktresistent tak gips. Lägenheten kan köpas fullt möblerade, för en motsvarande pris.
Uteplatser: Lägenheten har balkonger i både fram- och baksidan. På baksidan av bottenvåningen finns en gemensam pool med ett område för solstolar.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB