Försäljning Villa, Anafi, Cyclades, Grekland, Vaja

Försäljning - Cod. 30244

  • Typ: Villa
  • Område: 360 m²
  • Antal rum: 8
  • Våning: 2

Villan är belägen på ön Anafi, den sydligaste av Kykladerna, 30 km sydöst om Santorini, utanför byn den enda existerande by på ön, på en kulle med fantastisk utsikt i den lugnaste området 'ön. Ön har en turismen inte massa utan kvalitet och är lämplig för dem som njuter av naturen, det enkla livet, en vacker sjö och vackra stränder.
Villan är nybyggt, avslutade internt med några rör externa arbetet slutföras (terrassering och efterbehandling av de områden för grill och solarium). Marken är 5.000 kvadratmeter; calpestatile ytan av villan är 360 kvadratmeter med en annan spektakulär terrass på 90 kvm, från vilken du kan njuta av havsutsikten och solnedgången på ön Santorini, liksom den södra delen av Kykladerna (Santorini, Ios, Sikinos, Heraklion). Kan utökas med andra oberoende hus 170 kvadratmeter. På bottenvåningen: garage, spelrum, lager och källare. På första våningen: stort kök, vardagsrum, 3 sovrum och 2 badrum. Hög kvalitet byggmaterial, lyx finish, golvvärme, solpaneler, kök skräddarsydda, Spis Castell keramik.
Byggnaden är trevligt och elegant utseende, utanför helt i lokal sten, i typisk stil Anafi med tunnvalv. De tjocka väggar (40cm) är delvis utgörs av en dubbel tegelvägg med invändig isolering och även delvis av inre stenmurar. Det finns andra liknande byggnader på ön.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB