Försäljning Villa, Ialysos, Rhodes, Grekland, Rodos Island

Försäljning - Cod. 31667

  • Typ: Villa
  • Område: 980 m²
  • Antal rum: 10
  • Våning: 2

Fastigheten består av:

- 5 nivåer med intern hiss

- 9 sovrum - 10 badrum -3 fullt utrustade kök

-2 pentry

-3 stora lounger

- 5 små lounger - Marmorfodral i golv, trappor och pelare - Massivt träfoder i garderober och dörrkarmar - 5 Walk-in-skåp

- Centralvärme och luftkonditionering i alla områden - 3 eldstäder

- Stora balkonger med fantastisk utsikt mot havet - 2 nöjesplatser

-2 bar

- Simbassäng

- Stort garage och extern täckt parkeringsplats

- 2 laundromater

- Stor trädgård med fontänfunktion

- Stor uteplats

- 10 minuters bilresa från flygplatsen eller hamnen

Fastighets typ: Villa

Fastighetsstorlek: 980 m2

Tomtstorlek: 2280 m2

Enheter: 1

Byggnadsår: 1995

Plats: Ialysos, Rhodes Island, Grekland
Fastighetsbeskrivning

I ett av de mest kända och sociala områdena, inom gångavstånd från havet, i förorten Ialysos kan du njuta av denna exceptionella villa. Bakom en stengränsväg ligger en majestätisk trädgård bestående av tropiska träd och andra sällsynta växter, en stor swimmingpool och andra utomhusanläggningar som oss, grill, poolbar och stora täckta uteplatser för njutning och underhållning av dina gäster. Trädgården är professionellt anlagd och innehåller dold belysning för en magnifik effekt under natten.

Insidan av villan har en total yta på 980m2 och är indelad i 5 nivåer inklusive källaren, bottenvåningen, första våningen, andra våningen och loft.

Botten- och bottenvåningsnivån är gemensamma områden, och från första våningen uppåt har bostaden uppdelats i två separata bostadsområden som kan användas privat av två olika familjer och kan användas oberoende. Källaren med en yta på 300m2 består av parkeringsplatser, förråd, tvättstugor, badrum, centralvärme och luftkonditionering samt en total fristående lägenhet med vardagsrum och fullt utrustat kök. Bottenvåningen är ett öppet område (Pilotis) där huvudbyggnadens ingång ligger med hissen och en gästlägenhet på 60m2. Från bottenvåningen leder en stor entré med trappor och hiss (med glasmålning) en upp till de hus där de rika vardagsrummen - stora matsalar - kök och sovrum ligger. Loften är en liten överraskning. De är ett verkligt skydd för unga och vuxna för spel eller för studier. Det bör nämnas att hela strukturen har gjorts av högkvalitativ konstruktion med speciella material som inköpts från hela världen.

Fastigheten kan härledas till mindre executive-lägenheter som kan användas för lyxhelger med spa-faciliteter, idealiska för högkvalitativa finansiärer eller familjer, medlemmar av executive klubbar och affärsresenärer som uppskattar lyx och komfort. Det är möjligt att använda fastigheten i tidsdelning också. Denna befintliga miljö av den bortskämda lyxen ligger inom 10 minuters bilresa från

den berömda hamnen i Rhodos utanför det gamla slottet där alla superbåtar och kändisar dockar under sin vistelse på ön. Flygplatsen ligger inom 10 minuter från villan och har internationella flygningar dagligen. Dessutom finns alla 5-stjärniga hotell i närheten av villan.

Plats

Ialysos ligger 8 km från staden Rhodos, i nordvästra delen av ön. Egenskaperna i denna region är lyxiga hotellenheter och vackra neoklassiska hus med palmer i centrala avenyn. Regionen är av viktigt arkeologiskt intresse eftersom det är bebodat sedan förhistoriska tider. Den antika staden Ialisos, en av de tre största antika städerna på ön, sträcker sig runt Filerimos 'kulle, där är akropolen med arkeologiska monument. Rhodes Island har röstats som en av de bästa turistmålen med en av sina kända 7 underverk i världen som kolossen av Rhodos.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB