Försäljning Villa, Kassandra, Halkidiki, Grekland, Nea Skioni

Försäljning - Cod. 28032

  • Typ: Villa
  • Område: 155 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Försäljningen från ägaren, utan mellanhänder.
Den ovanligt vacker plats i Halkidiki, på Kassandra halvön, i byn Skioni sålde mycket bekväm, mysiga och bekväma hus, som kan användas för både permanent året runt, liksom för en semester chic. Huset ligger precis vid kanten av Egeiska havet .Before mindre än en meter. I en otroligt grönt och Pestryaev upplopp av ljusa färger tomt på 1200m2, utrustade med automatiskt bevattningssystem, är det en exotisk trädgård, som växer 12 oliv- och fruktträd, 5, samt en vacker vingård. Tomten erbjuder en oförglömlig utsikt över de olympiska bergen. Också på webbplatsen är inställd gidropull för 8 personer för total avkoppling och kvalitet vila från stressen och stress. Huset har en monolitisk w / w ram, ytterväggar av tegel. Den totala boyta på 155m2. På bottenvåningen finns ett vardagsrum, kök, badrum och en vacker öppen spis. På andra våningen finns 2 mysiga sovrum, ett rekreation rum, en jacuzzi och en rymlig balkong område av 9m2, med underbar utsikt över havet. Inte långt från huvudbyggnaden är ett pensionat, med en boyta på 26m2, som förutom sovrum och badrum finns också en sommar kök med grill chic.
Båda husen är fullt möblerade och redo för en bekväm, angenäm, levande. Hela komplexet byggdes 2007, och under 2012 genomfördes kosmetiska reparationer. Fasader båda byggnaderna är putsade och målade, är taket gjort av högteknologiska lera plattor. Pannan som körs på diesel, ge varmvatten och värme. Båda husen är luftkonditionerade, så att du kan behålla ett behagligt klimat året runt.
I augusti 2012, alla dokument på fastigheten anpassas till de senaste ändringarna i den grekiska lagstiftningen.
Som en trevlig extra, kan det noteras att å ena sidan av tomten är en vacker olivlund, å andra sidan, grannarna är mycket tyst och intelligenta människor från Moskva och St Petersburg.
Denna kompakta, men samtidigt rymliga och bekväma hus med en magnifik plats precis vid kanten av Egeiska havet kommer att orsaka ljusa positiva känslor, även i de mest krävande och kräsna man.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB