Försäljning Villa, Kythira island, Peloponnese, Grekland, HYDRA

Försäljning - Cod. 30968

  • Typ: Villa
  • Område: 284 m²
  • Antal rum: 2-3
  • Våning: 2-3

Splendid villa på en idyllisk ö
På denna idylliska skyddade ö (arv), där motoriserade transporter är förbjudet enligt lag och där all cirkulation sker genom fötter eller mule, ger detta fristående och fullt möblerade egendom på sina många terrasser panorama hisnande stads- och havsutsikt i soluppgång och solnedgång.
DETTA ÄR AAA-LÄGE för bara lyckliga få.
Byggt 2009 med de bästa materialen och oklanderligt klar all modern teknik som ingår, garanterar det lyx och komfort i en komplett naturlig tystnad, fortfarande med möjlighet till kontakt med yttervärlden.
Huset är lätt att nå på 15 'promenad på en jämn och mjuk sluttning väg (8' för att gå ner till hamnen), detta i motsats till andra hus ibland mycket svåra att nå för äldre människor.
Här kan man stanna inom kort eller under längre perioder, ensam eller med gäster, att vila ut, tänka ut nya strategier eller bara party.
På 160m² beboelig yta finner 2 stora vardagsrum-rum (1 på bottenvåningen, ett under valven), 2 bekväma badrum och 2 sovrum. Gott om utrymme för att ordna en 3: e en.
Fullt utrustat kök (SMEG), matlagning på gas och el, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.
Massor av lagringsanläggningar, möbler insidan samt utsidan är raffinerad högsta klass (kommer från Zanotti, B & B etc) och är i perfekt skick; ingår i priset.
Den extremt bra isolering, 3 luftkonditionekonditionering, den svenska spis STUV, och de inre jalusier på tvåglasfönster ge en konstant välbefinnande klimat; som för ekologi på 18.000 L cistern återvinner regnvatten och avloppsvatten är ansluten till avsaltningsanläggningen.
Ground här är mycket sällsynt och nybyggnation är nästan förbjudet; denna fastighet stannar på 284 m² mark, precis framför kyrkan, inga chanser att nya husen kommer att blockera vyn. Inte heller kommer massturism modifiera denna lugna ön; fortfarande kan det finnas en risk att man uppmanas att hjälpa bröllop en internationell kändis i en av kyrkorna ...
Heli: s kan landa på en fotbollsplan helt i närheten.
Finansiellt talat är det en bra affär: frun i huset har tittat upp för andra horisonter och därför sätter priset under dess marknadsvärdet. Permanent ökningen av dess värde är här garanteras.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB