Försäljning Villa, PSICHIKO, Attica, Grekland, 7, STADIOU

Försäljning - Cod. 28308

  • Typ: Villa
  • Område: 1125 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 230

Vi skriver för att informera dig om en egenskap som är nu tillgänglig för försäljning, som kan vara av intresse för dig eller någon av dina kontakter.
Fastigheten är belägen i Palaio Psychico (D 'zon) i Aten och det omfattar mark 1125,25 m2 och en våningar bostadshus på 234,65 m2. Byggnaden stod färdig i två faser: den första fasen 1960 (174,65 m2) och den andra i 1990 (60m2), när också hela byggnaden renoverats grundligt. Dess verkliga marknadsvärdet uppskattas till ~ 3,5 M € och det har ett golv-areaförhållande på 0,6.
Fastigheten kombinerar förortsmiljö Palaio Psychico med unik närhet till centrala Aten, samt enkel tillgång till storstads arterials leder utanför staden och till flygplatsen. Palaio Psychico, med dess övervägande gröna omgivningar och enkel tillgång till alla viktiga tjänster och transport, är en idealisk plats för high-end bostäder. Samtidigt, på grund av den unika säkerhets att området har och det utmärkta läget, är det oftast föredras av ambassader, diplomater och andra ofta reser och pendling yrkesverksamma och dignitärer.
Området för den nuvarande byggnaden är 234,65 m2, men med tanke på fastighetens areal, tillsammans med sin golvareaförhållandet, gör det möjligt för upp till 675m2 byggd, vilket ger betydande möjligheter för framtida bruk. Bifogat hittar du en karta med fastighetens läge, liksom bilder för din information.
Vi hoppas att detta meddelande kommer att vara användbart för dig eller någon annan organisation eller individ ditt land. Om en potentiellt berörd part kommer till din uppmärksamhet, skulle vi vara tacksamma om ni kunde vidarebefordra information eller om du kan hänvisa dem till oss så att förtydliganden eller detaljer.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB