Försäljning Villa, Syvota Bay, Lefkada, Grekland, Sivota

Försäljning - Cod. 23791

  • Typ: Villa
  • Område: 95 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2

Island: Lefkas är en ö i Joniska havet med de mest imponerande och orörda stränder i världen. Egremni strand röstas år efter år som en topp 5 strand över hela världen av medier som CNN och The Guardian. Syvotas Bay är en liten pittoresk fiskeby med en av de mest exklusiva områdena för Villas i Lefkas byggda runt den. Den fantastiska naturhamn är livliga med segelbåtar nästan hela året och fiskarna få färsk fisk dagligen under de tavernor och säljas från fiskebåtarna.

Tomt: På en magnifik tomt på 4000 kvadratmeter, med utsikt över både Syvotas Bay och Joniska havet, inklusive öarna Ithaka, Arkoudi och Atokos. Mindre än 100 meter från havet med utsikt över entrén och segelbåtar kommer in och ut Syvotas Bay.

Detta är den minsta och mest hanterbara villa med två stora sovrum på bottenvåningen med garderober och ljus som kommer in båda rummen. Det finns en jacuzzi, dusch och tvättmaskin i denna våning.

Den första våningen innehåller ett kök med och ett andra badrum som vänder sig till besökarna. I vardagsrummet har fantastisk utsikt från insidan av Ithaca och Kefalonia i sydost och hamnen i väster. Soffan är idealiskt beläget för att fånga panoramautsikt från de stora fönstren. Ett trädäck veranda leder till en stor 6X9 infinity pool. Gräsmattan runt poolen är en perfekt miljö för att slappa runt, leka och fånga sol.

Extra: Privat pool, trägolv, öppen spis, nätverks hus, central luftkonditionering och trä pooldäcket.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB