Försäljning Villa, Marousi, Athens, Grekland, Themistokleous 27

Försäljning - Cod. 20694

  • Typ: Villa
  • Område: 300 m²
  • Antal rum: 11
  • Våning: 3

Fastigheten är en två och en halv berättelse hus i totalt 300 kvm ms. Marken som huset ligger är 450 kvm ms. Området ligger nära tunnelbanestationen (8 min promenad) och det är också betjänas av en lokal kommunal buss som stannar mer eller mindre utanför huset. Det finns skolor samt stationer barnkammare inom gångavstånd från huset. Området karaktäriseras som en lugn och "vänligt" område där grannarna "vet" varandra och de flesta av de människor som bor där har bott i många år.
Huset är uppdelat i två oberoende hus ovanpå den andra var en med egen ingång (vid ett hörn gata).
Bottenvåningen är 115 kvm ms, byggd runt 1961 från sten. Den har två sovrum, ett badrum i marmor, ett stort vardagsrum med en operativ spis, kök med separat matsal och ett extra rum som kan användas som kontor eller något annat. Det finns garderober i nästan alla rum. Det är omgivet av en stor veranda och har tillgång till en trädgård som är runt huset. Det finns en inomhus parkeringsplats för två bilar. En källare används som förråd för bottenvåningen där den centrala värmesystemet ligger också värma båda husen.
Huset på första våningen är en etagevåning (en och en halv våning) vid 185 kV ms, byggd runt 1974, där den första våningen har ett stort vardagsrum med en operativ öppen spis, kök med separat matsal, två sovrum och ett badrum. Det har också en rymlig veranda runt huset. Den andra våningen har ytterligare två sovrum båda med små balkonger och en större badrum.
Insidan av taket (vinden) används som förråd för övervåningen hus och det finns garderober i varje rum.

Fråga efter denna bostad


Free real estate ads
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
Jag accepterar den personliga databehandlingen*
Avbryt
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB