Försäljning Hus, Marathonas, Attica, Grekland, Dikastika

Försäljning - Cod. 23171

  • Typ: Hus
  • Område: 1081 m²
  • Antal rum: 6
  • Våning: 7

En extremt sällsynt tillfälle att förvärva ett underbart hus i ett utmärkt läge. En vacker, ny, 7 sovrum hus på 380 kvm i Dikastka, i det unika området Schinias bay, som ligger intill den berömda staden Marathon (~ 45 km från centrala Aten). Den totala privata tomt är 1081 kvm.

På bottenvåningen finns en separat lägenhet med 2-sovrum, kök och badrum. En intern garage är också på bottenvåningen.
Den första våningen består av ett stort vardagsrum, en matsal, kök, en studie / kontor rum och ett badrum. Den andra våningen består av 4 stora sovrum som alla badrum.

De yttre väggarna i fastigheten samt stängsel av tomten är helt klädd i natursten.

Fastigheten har enastående utsikt och området kännetecknas av en viss grad av enastående naturskönhet. Det ligger några meter från havet och nationalparken Schinias. Parken består av en våtmark, en kustnära tallskog, en sötvatten fjäder, en halvö, en kulle och en magnifik vik. Området är omgivet av de viktigaste kustnära ekosystem i Attika. I parken finns också den olympiska roddcentret som inledde sin verksamhet år 2004 och värd för rodd händelserna i OS i Aten. Historiskt identifierar området med slagfältet i Marathon, som ligger inom gångavstånd.

Området Schinias bay är bara 40 minuter från flygplatsen, 20 minuter från Rafina port (med anslutningar mot öarna Mykonos, Tinos, Andros) och 30 minuter från pendeltåg som förbinder med Atens tunnelbana och går hela vägen till Korint. Atens centrum ligger bara cirka en timme med bil.
 
Fastigheten behöver bara lite internt arbete som skall genomföras. Den har el, vatten och anläggningar för biologisk rening av avloppsvatten. Dessutom har den infrastruktur som förberetts för installation av solceller för elproduktion.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB