Försäljning Kedjehus, Sivota, Thesprotia, Grekland, Sivota

Försäljning - Cod. 30223

  • Typ: Kedjehus
  • Område: 92 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Tillgängliga för försäljning 2 lyxiga etage 92 kvm i centrala Sivota i ett lyxigt bostadsområde med gemensam pool och panoramautsikt över hamnen i Sivota. De består av ett vardagsrum med kök, ett sovrum, ett bekvämt sovrum, badrum och toalett. De har en unik utsikt över den natursköna hamnen i Sivota
Varje hus består av två våningar och rymmer upp till 6 personer.
I vardagsrummet på bottenvåningen finns en soffa som lätt kan omvandlas till en bekväm säng för barn eller andra par, en öppen spis i sten, ett fullt utrustat kök med keramikhäll, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, alla köksredskap och en toalett dusch. Det finns också tillgång till en rymlig balkong med fantastisk utsikt.
Intern trappa leder till nedre våningen av huset, som har ett sovrum med dubbelsäng bekväm säng, ett sovrum med våningssäng, ett stort badrum och tillgång till en uteplats.
Nyligen avslutade småskaliga renoveringar, som placerade funktionella möbler med modern design och installerat alla nödvändiga apparater.

Anläggningen ligger 5 'promenad från hamnen, det stora torget och den vackra stranden i Bella Braka. De flesta stränder som Mega Ammos, PPC, Agia Paraskevi, franska Molos, lite sand, Zavia Zeri är 5-10 "enhet eller genom att hyra båt från hamnen i Sivota.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB