Försäljning Villa, Mochlos, SItia, Crete, Grekland, Mochlos, Mirabello Bay, Crete

Försäljning - Cod. 27972

  • Typ: Villa
  • Område: 350 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 2
  • Byggnadsvilkor: Excellent

Villa Atalanta är en unik egenskap, kompletteras för att de högsta normerna för både konstruktion och inredning, med utsikt över hamnen i Limenaria som är 500 meter väster om den förtjusande byn Mochlos.

Fastigheten är belägen på en 2700sqm tomt med omfattande natursten väggelement och landskapsarkitektur. Ett utmärkande drag är den fantastiska bifogade tennisbana (40m x 20m), som innefattar en 5m hög hit-bakväggen och strålkastare. Det finns också ett kaklat pool (8m x 4m x 1,5) som i ett omfattande terrass. Totalt finns över 400sqm av kaklade eller dekorativa stenlagda terrassen områden, bland annat en 55sqm takterrass nås genom en promenad sätt.
Villan har 200sqm boyta bestående av 3 rymliga sovrum / badrum sviter, en gäst garderob och en magnifik 100sqm öppen planlösning allrum med fullt utrustat kök, öppen spis och panoramautsikt över havet. I källaren uppgår över 350 kvadratmeter med ett lastutrymme, dusch / toalett, utanför kontorsrum och drive-through garage för 4/5 bilar. Detta område har många möjligheter för ytterligare livsrum inklusive skapandet av personal boende.

Alla områden har full centralvärme, fönster är dubbelglasade med integrerade myggnät och elektriska jalusier, och väggar och tak är väl isolerad. Huset är mycket säker och skälen är omges av betydande väggar och metallstängsel. Ytterligare säkerhetsfunktioner skulle kunna tillsättas med lätthet

Denna fastighet har många härliga funktioner och dess faciliteter och plats gör det en unik bostad för året runt boende.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB