Uthyrning Hus, Chania, Crete, Grekland, Parodos 4i Sarpaki

Uthyrning - Cod. 23055

  • Typ: Hus
  • Område: 90 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 3

GREKLAND - KRETA - MYRON HOUSE traditionella hus att hyra i Chania gamla stan
Chania: uthyres i den historiska stadsdelen av konstnärerna traditionella hus (90 kvm.) På tre nivåer plus terrass. Huset har renoverats med största uppmärksamhet på detaljer och består av ett vardagsrum, kök, 2 sovrum (4 bäddar) och badrum. Gästerna har tillgång till hela huset. B & B service är möjlig. Minsta 3 nätter. Öppet året runt.


Myron House är en traditionell hem återställd kärleksfullt in i minsta detalj, inbäddat i hjärtat av Gamla stan, bort från turistmassorna. Detta tre-nivå hem är en perfekt plats för att leva som en lokal, nedsänkt i historien och charmen i Chania

Typiskt hus i Gamla stan i Chania, är Myron House ligger nära den kommunala marknaden och framför de historiska bysantinska murar som leder till den venetianska hamnen. Huset ligger i den historiska stadsdelen av knivmakare (Maheradika), som från 1669 varit värd för hantverkare som gjorde den berömda traditionella kretensiska knivar. En av dessa workshops är fortfarande öppen i dag, precis på hörnet där du hittar Myron House.
Snett till Myron House är den historiska församlingskyrkan St Eleftherios, 1636. Många konstnärer och ikonmålare har bott på denna gata (inklusive husägare, som är konstnär), och två engelska målare vid tiden bor och arbetar i huset motsatsen.

Myron House är byggt i traditionell Gamla Stan stil - tre nivåer för ca 30 kvm. per våning - och består av tre rum. På bottenvåningen hittar du vardagsrummet (plus bäddsoffa) med köket och badrummet. På övre våningen finns ett sovrum med två enkelsängar, och på översta våningen det andra sovrummet med en dubbelsäng. Härifrån når man takterrassen med en fin trädgård med utsikt över Gamla Stan. Huset har en mycket speciell stil, med sina handgjorda gardiner och andra föremål av traditionella grekiska folkkonst. Alla material (t.ex. lakan, gardiner, etc.) är rena och av hög kvalitet, med en betoning på kvalitet, som erbjuder en unik upplevelse för besökaren, som kommer att kunna njuta och koppla av i en autentisk miljö.
Gästerna har hela 3-våningshus och tak-terrass allt för sig själva!

Beläget i hjärtat av Gamla stan vår stadsdel i Maheradika har en magisk aura, på grund av sin hundraåring historia som du ser på varje twist och böja sina kullerstensbelagda gator.

Den centrala busstationen allmänheten är mycket nära huset, cirka 10 minuters promenad.

På begäran din värd, som är en målare, kan organisera påskyndade kurser om teckning och målning.
Jag kommer alltid att vara tillgänglig om du har några frågor eller behöver min hjälp.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB