Försäljning Åkermark, Posidi, Halkidiki, Grekland, Posidi, Chalkidiki, Greece

Försäljning - Cod. 31306

  • Typ: Åkermark
  • Område: 6400 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

GREKLAND, CHALKIDIKI, POSIDI: På toppen av kullen och 750m gångavstånd till stranden ligger en 6,400 kvadratmeter olivodling med jordbrukslandskap med majestätisk utsikt, som ligger på botten av den första delen av Chalkidiki halvö på kommunen Kassandra och nära havet by Possidi. Tomten ligger inom 1 timmes körsträcka från Thessaloniki flygplats (SKG).

Olivfältet har en fantastisk 180 graders panoramautsikt (se videon) från norr till öst (söderläge i mitten) med fantastisk utsikt över halvönskapet, havet och Olympusfjället längs havet. Den ligger på toppen av den 80 meter höga kullen som ger smeknamnet till "Pyrgos", vilket betyder "Tower", eftersom det har en av de bästa vyerna i hela halvöet. Fältet för tillfället har friska olivträd, som några av dem är över hundra år gamla och är för närvarande skördade för extra olivolja av Chalkidiki-sorten. Fältet säljs som du kan se det i bilderna.

Fältet har en 5-6 meter direkt tillgång till kommunens lilla väg och eftersom platsen är knappt befolket finns det ingen trafik på vägen. Det är ett lugnt och lugnt naturligt läge. De närliggande fastigheterna från västra sidan är obebyggda och från norra och östra sidan finns det några sporadiska maisonetter och villor. Det här fältet är perfekt för att bygga en villa, hotell eller resort, restaurang etc. Alla nödvändiga tillstånd och pappersarbete är redan tillgängliga för förfrågan och förberedelser.

Det finns två stora stränder nära fältet. Possidi stranden ligger inom 10 minuters gångavstånd (se bild) ~ 750 meter och stranden Aegeopelagitika (rak linje till havet

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB