Uthyrning Hus, Loutraki, Korinthia, Grekland, 76, Sxolis Michanikou

Uthyrning - Cod. 34018

  • Typ: Hus
  • Område: 300 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 3

En nybyggd villa med pool, bara 200 meter från stranden, är redo att välkomna dig på din semester.
Perfekt val för stora familjer eller för en grupp vänner med fem sovrum och tre badrum erbjuder detta hus stressfria semester i ett av de mest populära områdena på Peloponnes halvön, i Loutraki.
Koppla av vid poolen eller njut av en romantisk middag i denna lugna och säkra villa.
Internt utrymme: På 1: a våningen finns ett mycket stort vardagsrum med två skinnsoffor och en kabel T / V, en matsal, ett frilufts kök, ett sovrum med en dubbelsäng, ett ytterligare sovrum med en tvilling och en singel säng och ett badrum. Köket är modernt och fullt utrustat med en inbyggd kaffemashine som mäter färskt kaffe och alla kompletta extras. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med en enkelsäng, ett badrum, ett kontor, en löpband och ett sekundärt litet vardagsrum med T.V. och andra eldstaden. I källaren finns en andra kithen med ett litet vardagsrum, öppen spis, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum. Alla rum är luftkonditionerade, med T.V. och Wi-Fi. Exteriört utrymme: Det finns balkonger som omger byggnaden, ett Bbq-område, en trevlig trädgård med gräs och träd som ger absolut integritet till hyresgästerna. Det finns en stor hängmatta för att koppla av vid poolen och massor av leksaker för barn. Den uppvärmda poolen är klar att användas även på vinterns kalla dagar.
Beläget nära Loutraki centrum, bara 300 meter från kasinot med lätt tillgång till fots till stranden, spa, restauranger och barer.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB