Försäljning Övrigt (Bostäder), Athens, Attica, Grekland, Agious Thedorous, Attica

Försäljning - Cod. 36701

  • Typ: Övrigt (Bostäder)
  • Område: 556 m²
  • Antal rum: 5
  • Våning: 2

Hus till salu i Grekland, beläget i "Agious Theodorous", en av de viktigaste turistattraktionen i landet. Huset ligger nära havet, och det ligger också vid berget. En underbar plats att bo och vila, med ett perfekt klimat under alla fyra årstiderna. Hela området har villor och många grekiska offentliga figurer bor där.
 

Detaljer om fastigheten:

Ytan på boendet 680 m2

Ytan på villaen 110 m2

Ytan på förvaringen 14 m2

Ytan på trädgården_ 556 m2

 

Huset säljs fullt utrustat med möbler, ett installerat larmsystem, akustisk isolering, termo-isolerade, vattenisolerade, aluminiumfönster av bästa kvalitet med dubbelt glas.

Huset har också inom många värdefulla föremål. Köparen vid sidan av möblerna kommer också att ha andra ägodelar (såsom en surfbåt, 2 mountainbikes, en motorbåt, en släp 4,5 meter lång, en olympisk typ segelbåt). I huset finns det två vattentäkter som används för att bevattna trädgården (för att undvika att använda det drickbara vattnet), instrument och utrustning för trädgårdsarbete, pumpar för vattning, ett system för beredning av alkoholhaltiga drycker, två trä- och metallfat etc. Ingår också i försäljningen en liten bil Fiat 1.1cc Cabriolet, ingår i försäljningen, för att hjälpa familjen till sin dagliga pendling och service.)

Huset har två våningar. På bottenvåningen är det huvudsakliga vardagsrummet, och det har också en öppen spis, ett fullt utrustat kök, en toalett och andra användbara faciliteter. Samtidigt är andra våningen för tillfället en atelier (på grund av yrket som ägaren är en målare) och också ett sovrum.

Trädgården är omgiven av dekorativa träd över 4 meter långa (äldre än 20 år) och även av olivträd (äldre än 100 år), 3 citronträd, 3 apelsinträd och ett mandarinträd. Trädgårdslandet är rik och det går att odla där någon form av träd och grönsaker, vilket gör att du kan plantera bioprodukter i din egen trädgård.

Gården ligger 65 km från Aten, som bara är 35 minuters pendling från staden. Gården ligger 20 km från Korinthos, eller 10 minuter bort.

Även Loutrakis termiska vatten, känt för sin helande effekt, ligger bara 20 km bort.

Tvärs över kustområdet där huset ligger många öar som är turistmål finns som Poros, Aigina, Agistri etc. som lätt kan besökas med båt.

Platsen är en idealisk fastighet vid havet i ett av de bästa och mest turistiska strandområdena i Europa.

Priset på boet: 305.000 euro (förhandlingsbart)

Mäklaren och den nuvarande ägaren av boet kommer att vara till köparen till ett helt år efter köpet, för att underlätta avveckling, kontakt med tredje part i området och för att hjälpa förvaltningen av boet på det mest förnuftiga och ekonomiska sättet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB