Försäljning Hus, Mastichochoria, Khios, Grekland, Vessa, Mastichochoria

Försäljning - Cod. 37036

  • Typ: Hus
  • Område: 127 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 2

Det "traditionella huset" ligger i VESSA - Medeltida bosättning, MASTICHOCHORIA - Chios. Det är en två våningar byggnad, medeltida arkitektur - stenbyggd, kupol takläggning. Det byggdes efter 1860, när avvecklingen av Vessa förlängdes. Det karaktäriseras som en traditionell byggnad. Det renoverades 2007 och blev ett Guest House - Traditional Hotel, tillsammans med en annan större byggnad. Huset består av: bottenvåning: E ​​= 46,50 kvm. Första våningen: E = 80,97 kvm. TOTALT: E = 127,47 kvm. Bottenvåningen består av:
1.Central Entré och trappa till 1: a våningen. 2. Kök och liten matsal med öppen spis, fullt möblerad. 3. Rum med badrum på baksidan. I rummet finns ett badrum. Bottenvåningen är luftkonditionerad.
Den första våningen består av: 1. Trappa och hall, med tillgång till rum och uteplats-veranda. 2. Ett stort rum med eget badrum. Rummet har sex fönster perimeter. Har också en garderob, luftkonditionering, T.V. Det är fullt möblerad. 3. Ett mindre rum med eget badrum. Rummet har ett fönster på framsidan av byggnaden. Den har en garderob, luftkonditionering, TV. Det är fullt möblerat. Det finns möjlighet att kommunicera de två rummen. 4.Kammare-terrass mellan rummen.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB