Försäljning Hus, Pyrgi, Khios, Grekland, ts

Försäljning - Cod. 39932

  • Typ: Hus
  • Område: 5092 m²
  • Antal rum: 2
  • Våning: 2

Utvecklingsmark och idealisk familjehem

Chios ligger i nordöstra Egeiska havet. Det är känt som en av de mest troliga födelseplatserna för Homer, och även de gamla matematikerna Hippokrates och Enopides.

Ön ligger mycket nära den mindre Asien kusten, bara 3,5 mil från sjön Pounta till Erythrea Inland i Cesme. Det är den femte största grekiska ön (904 kvadratkilometer) med en kustlinje på 213 kilometer och en befolkning på 54.000.

Den regionala enheten för Chios inkluderar öarna Chios, Psara, Antipsara och Oinousses.

Chios är en bergig ö. Några dalar bildas i södra och östra regionerna på ön. Pelineo-berget har utsikt över den norra delen av ön, med den högsta toppen, Profitis Helias, på 1,277 m. Chios Island är känd för sitt pittoreska landskap och även för Medelhavsklimatet, med milda vintrar och glesa nederbörd på sommaren. Det finns ofta nord - nordvästvindar och medeltemperaturen på sommaren varierar mellan 24 - 26oC (75,2 - 78,8o F).

De viktigaste lokala produkterna är mastik, citrusfrukter, olivolja, fikon och vin. Chios Mastic är en unik produkt.

På denna vackra och fantastiska ö ligger det vårt idealiska bostad.

Bostaden kan rekonstrueras och användas för professionella ändamål precis som hotell eller till och med flyg bb bostad. På grund av ytan tillåter den grekiska lagen ägaren att bygga alla andra byggnader som säljarna önskar. Säljaren kan också äga "Golden Visa" på grund av investeringen.

Marken har en total yta på 5091,58 kvadratmeter och är byggbar i enlighet med nuvarande bestämmelser. Structurestruktionskoefficienten är 0,2% med potential att bygga i ett område på 1010 kvadratmeter. Fastigheten ligger vid Pyrgi of Chios i Agios Isidoros läge. I landet ingår en två våningar byggnad med 80,45 kvadratmeter varje våning. På första våningen finns bostaden, vardagsrum, kök, badrum, 1 sovrum och 1 sovrum. Nedre våningen kan rekonstrueras som ägaren önskar.

Landet är också fullt av träd som 107 mastiska träd, ett mandelträd, 1 granatäppleträd, 2 fikonträd, 9 olivträd, 19 vinodlingar.

Residenset ligger 300 meter från byn och grundskolan, 150 meter från hälsocentret, 500 meter från masticmuseet, 25 km från huvudstaden i Chios och flygplatsen, och 5 km från de bästa stränderna på ön Komi och Emporio. Komi-stranden ligger på den sydöstra delen av ön, 6 km från den traditionella byn Komi och 30 minuter från Chios stad. Det är en stor sandstrand med faciliteter som parasoller och solstolar. Du kan också hyra cyklar, kanoter och andra vattenspel.

Under högsäsongen gör populära kaféer, barer och tavernor Komi till ett mycket populärt resmål.
Emporios är en pittoresk liten hamn, som har blivit berömd på grund av de närliggande havet vid Mavra Volia. På kort avstånd från hamnen finns det tre på varandra följande vikar med djupt mörkblå vatten. Rätt bakom oss finns det plötsliga höga kullar. De svarta stenarna och det vilda landskapet är ett resultat av vulkanaktiviteten i det avlägsna förflutna i området. Simning i Mavra Volia är en upplevelse att inte missa!

En annan anledning att besöka området är den arkeologiska platsen som nyligen öppnades för allmänheten. Akropolis och neolitiska bosättningen på 600- och 700-talet f.Kr. har varit öppen för allmänheten efter avslutad utgrävningar och forskning som bedrivs av Kulturministeriet. Att klättra i Akropolis är värt ansträngningen, eftersom du når en topp får du en fantastisk utsikt. Akropolis är också tillgängligt för personer med funktionshinder.

Det finns 2 videor tillgängliga som kan skickas via e-post till de intresserade.

Det totala priset är 630.000 euro men kan vara förhandlingsbart.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB